HRI Greenbase

Despre produs

Green Base este un produs natural fabricat din substanțe active, care au diferite caracteristici și efecte benefice asupra rezervelor alcaline ale organismului.

 

În cele ce urmează vă prezentăm succinct aceste substanțe active:

Rădăcina de brusture – conține inulina, lactoni sescviterpenici și acizi organici și are efecte benefice prin purificarea eficientă a sângelui, este un bun diuretic, dizolvă piatra biliară și de rinichi, îmbunățește metabolismul, reglează concentrația de zahăr din organism și întărește organele interne.

 

Rădăcina și frunzele de urzică – conțin steroli, lignani și polimeri de proteine polizaharide, acid cinamic, flavonoide, acid ascorbic, substanțe minerale, acid formic. Acestea purifică sângele, înlătură toxinele, acționează benefic împotriva cistitei, artritei, reumatismului, caderilor părului, bolilor de piele, hipertensiunii, gastriței.

 

Iarba de grâu – conține aminoacizi esențiali și proteine, o bogată sursă de vitamina A, calciu, magneziu, potasiu, vitamina B,E,K si F. Efectele benefice asupra organismului sunt vizibile în cazul anemiilor, detoxifierii organismului, circulației sângelui, aportului de oxygen în țesuturi. De asemenea, este cunoscut și ca un bun distrugător al celulelor canceroase din organism, fără a afecta însă celulele sănătoase.

 

Iarba de ovăz – are în componență derivate de acid silicic care protejeaza sistemul genital-urinar prin impiedicarea secreției de acid uric. Efectele benefice se mai observa în cazul reumatismelor, artritei, reglării nivelului glicemiei și colesterolului, detoxifierea sângelui. De asemenea este foarte bine apreciat în tratarea depresiilor, insomniei, anxietății, gastritei și întărirea sistemului nervos.

 

Lucerna – este un alcalinizant puternic care rezolvă problemele legate de cantitatea excesiva de acid gastric sau membrana deteriorată a stomacului sau a intestinelor. O altă acțiune deosebit de importantă a acestei componente este suplimentarea conținutului de fier din organism, tratarea constipației prin aportul de fibre. Conținutul său bogat de vitamina U și K duc la refacerea membranei deteriorate a stomacului și intestinului și protejează împotriva hemofiliei îmbunătățind coagularea sângelui.