HRI Greenbase

Indicații

Ajutați-vă organismul să descompună toxinele.
Alfel, riscați să vă descompună toxinele organismul.

Dacă vă doriți o imunitate puternică, e bine de știut că aceasta depinde în foarte mare măsură de echilibrul dintre alcalinitatea și aciditatea din organism. Găsiți mai jos o schemă explicativă în acest sens, cu impactul PH-ului – scara de măsură a acidității/alcalinității – asupra sănătății dumneavoastră.

Efectele acidifierii organismului

  • Substanțele nocive din corp (bacterii, viruși, micro-organisme) nu se distrug cum trebuie.
  • Imunitatea scade dramatic
  • Crește riscul de boli digestive, depresii, diabet, hipertensiune arterialș, osteoporoza, cancer.
Beneficiile alcalinizării

  • Organismul tău asimileaza mai bine substanțele nocive din corp (radicali liberi, grăsimi, colesterol)
  • Ți se îmbunățește imunitatea
  • Ai o sănătate de fier și te poți bucura de viața

Cât de des consumați aceste alimente acide?

Carnea de orice fel, produsele lactate, mâncarea de tip fast-food, sucurile acidulate, cafea, alcoolul, alimente bogate în zahăr gen dulciuri sau prăjituri?

Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor contemporani, probabil foarte frecvent. Dacă adăugăm stresul cotidian și lipsa de mișcare dezechilibrele din organism devin aproape inevitabile. Iată de unde vine nevoia de alcalinizare.

 

Capsulele alcalinizante Greenbase contribuie la restabilirea unui PH normal

Comprimatele Greenbase sunt tablete naturale care au în compoziția lor o serie de plante cu efect puternic de alcalinizare. Contribuie la restabilirea capacității organismului dumneavoastră de a descompune toxinele, în loc de a se lăsa el descompus de toxine.

Ca să faceți o impresie mai clară a forței imunitare pe care o dă un mediu alcalin menționăm că atât studiile cât și practica medicală au demonstrat că nici măcar cancerul nu rezista într-un organism alcalin. De aceea tratamentele alcaline sunt adesea folosite de bolnavii de cancer.

În concluzie, capsulele alcalinizante Greenbase vă vor întări imunitatea și vă vor da sănătatea și energia pe care vi le doriți.